WIMPEREXTENSIONS

One by One Wimperextensions

Wimperextensions zijn onder te verdelen in 2 verschillende categorie├źn; One by One en Russian Volume.┬á Bij de one by one wimperextensions wordt er op elke echte wimper een imitatie wimper gezet. Deze behandeling zorgt voor een erg natuurlijk ogend maar toch verbluffend resultaat. Zelfs met deze wimperextension zet-techniek is nog veel mogelijk. Vraag aan de artiest naar de opties, of vertel haar jouw wensen.

Volume wimperextensions

Volume wimperextensions worden ook wel russian volume genoemd. Ook staat de behandeling bekend onder 2D tot 6D omdat de D staat voor het aantal wimperextensions dat op 1 wimper wordt geplakt. Bij deze techniek worden dus meerdere wimpers als 1 extension gebruikt, er kan dus veel mee gedaan worden qua verschillende looks. Deze wimperextensions zijn veel lichter dan de One by One wimpers, je zult ze dus ook niet voelen zitten.

Wil je meer weten over wimperextensions? Lees dan de blog die wij er over hebben geschreven. Wij gaan daar ook dieper in op de 2e technieken en de mogelijkheden.

ONZE SERVICES

DE BEHANDELINGEN

Onze schoonheidssalon heeft een breed scala aan wimper en wenkbrauw behandelingen. Wij behandelen ook de huid; van PMU tot huidverbetering tot bindweefselmassage.

NEEM CONTACT OP

Voel je vrij om contact op te nemen voor tips of antwoord op jouw vraag.

Wij staan altijd klaar jou om jou te helpen.

Als wij wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag. Schroom daarom niet het contactformulier in te vullen.
Je zult binnen 24uur een antwoord terug ontvangen.

Contact

Info@salonvitaliz.nl