denk je erover om je wimpers te laten doen? Over het dragen van mascara. Of wil je wimpers laten doen en eindig je als een ragebol? Ben je jaloers op hoe de meeste dames, vooral beroemdheden, hun weelderige, mooie ogen onderhouden? Nou, ze hebben bijna allemaal wimperextensions.

Tegenwoordig willen veel vrouwen de perfecte look bereiken. Maar de meesten van hen hebben een druk leven of hebben niet het geduld of de tijd om er elke ochtend netjes en verzorgd uit te zien. Dat is de reden waarom zo veel dames zijn wenden tot de wimpers.

Met veel verschillende namen en stijlen worden gegooid rond op sociale media, is het soms moeilijk om erachter te komen wat je wilt of zelfs uit te leggen aan uw wimper technicus. Wees niet bang! We zijn hier om te helpen en dat is waarom we deze blog hebben gemaakt. Om alles tot in detail uit te leggen. Dus of u wilt een ontzagwekkende eerste indruk te maken op een date , of er gewoon altijd beeldig uit wilt zien, hoe dan ook, dit artikel u begeleiden naar het begrijpen van wat wimperextensions zijn.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn semi-permanente wimpers die worden toegepast op de natuurlijke wimpers van de klant. Klanten zullen in staat zijn om een normale levensstijl te behouden met weinig onderhoud nodig voor hun nieuwe wimpers. Indien correct toegepast, zullen wimperextensions geen schade veroorzaken aan de natuurlijke wimpers van de klant. Wimpers zullen uitvallen en weer opnieuw groeien om de 6-8 weken, dit is de menselijke biologie en hier is niks aan te doen. Als klanten wensen om hun wimpers te behouden, zullen refills nodig zijn op hun gewenste intervallen bijvoorbeeld, Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.

De levensduur van wimpers verschilt per klant, het hangt af van hun levensstijl en de manier waarop ze verzorgd worden. Bijvoorbeeld, een klant die een minimum aan make-up draagt en haar wimpers dagelijks reinigt, zal hoogstwaarschijnlijk terugkomen met ¾ volle wimpers, wat perfect is voor 2 weken opvulling. Andere klanten die dagelijks dikke oogmake-up dragen en hun wimpers niet grondig reinigen, zullen uiteraard niet zo lang wimpers hebben. De beslissing om hen extra kosten in rekening te brengen zal aankomen op jou.

Hoe worden wimperextensions toegepast?

Het proces van het toepassen van wimperextensions is niet zo ingewikkeld als je zou denken, maar het is belangrijk om iemand te kiezen die weet wat ze aan het doen zijn. Een ervaren artiest is altijd de beste om naartoe te gaan. De artiest zal beginnen met het hebben van een raadpleging over uw gewenste look. Dan gaat ze verder met het voorbereiden van het gezicht, het goed schoonmaken van de wimpers (want aan vuile wimpers blijft niets plakken) en het in kaart brengen van de lengtes. Ze zal 2 pincetten gebruiken, één om te isoleren en de andere om te plaatsen. Zodra een natuurlijke wimper geïsoleerd is, pakt de artiest een wimperextension van haar wimperplateau, doopt het in de lijm, het is belangrijk dat ze weet wat de juiste hoeveelheid is, te weinig zal het moeilijk maken om te hechten aan de natuurlijke wimpers te veel zal ervoor zorgen dat alle wimpers aan elkaar kleven. Ze plaatst dan de extension bovenop (andere keren vanaf de onderkant) van de natuurlijke wimper. Ze zorgt ervoor dat het recht zit, houdt het daar een paar seconden en gaat verder met de volgende wimper. Ze zal dit blijven doen totdat al uw geschikte natuurlijke wimpers zijn geregen met een wimperextension. Dat klinkt toch niet zo eng?

Wat zijn de verschillende soorten wimperextensions?

Wimper Extensions zijn er in verschillende materialen, diameters en lengtes deze aspecten spelen allemaal een rol in de stijl van de wimper je nodig hebt met.

VERSCHILLENDE MATERIALEN

Mink, Faux Mink, Zijde en Zijde PBT. Persoonlijk gebruiken en verkopen wij alleen PBT omdat dit momenteel het beste product op de markt is. Het is een premium product afkomstig uit Korea. Het brengt goed aan met een sterke fixatie en heeft een lange levensduur, waardoor het alle dingen kan doorstaan die onze lieve klanten meemaken.

Zijde is ook een geweldig product, maar het is niet zo licht of lang houdbaar als SILK PBT, ook is het gevoeliger voor allergieën. 

Nerts is afkomstig van dieren. Het is licht, maar verliest zijn krul na een tijdje.

Faux Mink is een mengsel van materialen ontwikkeld tot dunne strengen. Sommige zijn zwaarder dan andere, ik raad dit niet aan voor wimperextensions, alleen voor stripwimpers.

WIMPER LENGTES

Wimpers beginnen over het algemeen bij een 7 of 8mm en gaan tot 16mm. De lengtes die u kiest zal worden bepaald door de look die u wilt bereiken. Wat u vraagt en wat uw wimpers aankunnen, kunnen 2 verschillende dingen zijn. Dit moet worden besproken door uw wimperartiest tijdens het consult.

Beginnen met 8mm is altijd een goed idee en als je niet zeker weet hoe lang je wilt gaan, raden we aan om te stoppen bij 13mm, dan kun je bij je volgende infill afspraak kiezen om naar beneden, boven of hetzelfde te gaan.

Tip: Ga niet langer dan maat .12 mm extensie als je een bril draagt. De extensions zullen deze alleen borstelen als u met uw ogen knippert.

WIMPER DIAMETERS (Dikte)

Wimpers worden ook verkocht met verschillende diameters. Hoe kleiner het getal hoe lichter in gewicht, kleur en dikte. Wimper technici (volume handgemaakte fans) werken meestal met de kleinste (0.03) De reden waarom ze zouden kiezen om zo’n dunne streng te gebruiken is zodat ze kunnen maken 10d-20d fans.For een klassieke set, moet u gaan hoger in diameter, omdat je zult alleen het plaatsen van (1) Lash Extension per natuurlijke wimper. Voor een klassieke set kunt u 0.10, 0.15 gebruiken wij doen niet ietsheavier dan dat aangezien dit een valse blik toe te schrijven aan de stijfheid van de zwaardere wimper zal verstrekken.Premade waaiers komen gewoonlijk in 3 grootte. 0.05, 0.07 en 0.10. De populairste is 0.07.

WIMPERKRULLEN

Er zijn ongeveer 6 verschillende wimperkrullen op de markt. De meest populaire 2 zijn C & D. Ik persoonlijk hou van D het heeft een perfecte krul. Als iemand iets minder krullend wil, dan zou C krul heel geschikt zijn. 

WAT BETEKENT DE 2D/3D/4D/5D+?

Een van de meest gestelde vragen. Wat zijn de verschillen met alle D’s? Het antwoord is eenvoudig. 2D is 2 wimperextensions strengen op het natuurlijke haar. 3D is 3 wimperextensions strengen naar het natuurlijke haar. 4D is 4 wimperextensions strengen naar het natuurlijke haar. 5D is 5 wimperextensions strengen naar het natuurlijke haar en ga zo maar door. Dit kan gaan tot wel 10D.

WAT ZIJN DE VERSCHILLEN TUSSEN KLASSIEKE, VOLUME, MEGA EN RUSSISCHE WIMPERS?

Dit zijn namen die aan wimperstijlen worden gegeven die over het algemeen verwijzen naar de diameter die wordt gebruikt om de look te creëren. Veel artiesten gebruiken verschillende namen om hun wimperstijlen op de markt te brengen. Klassiekers zijn de originele OG’s, het is een enkele wimperverlenging op een natuurlijke wimper. Volume betekent meestal dat er 0.07 wimpers zijn gebruikt om deze look te creëren met een maximum van 6D per wimper. Mega wimpers worden gemaakt met 0,05 wimperstrengen en kunnen oplopen tot 10D. 

Tip: De toestand van uw natuurlijke wimpers zal invloed hebben op de dikte van de extensies die kunnen worden gebruikt. Als ze te dik of zwaar zijn kan het schade aan uw natuurlijke wimpers veroorzaken.

WIMSTIJL

Het overwegen van de stijl bij het kiezen van wimper extensies is zeer belangrijk omdat soms de verkeerde stijl uw ogen kleiner kan laten lijken dan normaal, nadruk op de schuine uiteinden. Er is niet 1 stijl voor iedereen. Hoewel soms nadat de artiest je haar professionele mening heeft gegeven, wil je misschien toch de stijl doen waar je al lang naar verlangt. En dat is OK! Hou gewoon de artiest in gedachten als reden achter je mening. De meest voorkomende stijlen zijn cat-eye, doll-eye, en cat-doll. De beste manier om uit te zoeken wat je wilt, is uit te zoeken waar je de langste lengtes wilt hebben.

Cat-eye, de langste lengtes zijn aan het eind. De wimpers zullen klein beginnen en lang eindigen. Waardoor je een langere meer amandel vorm krijgt.

Doll-eye, de langste lengtes zitten precies in het midden. De eerste helft van het oog gaat van klein naar groot, de tweede helft van het oog gaat van groot naar klein. Waardoor je een grotere en eye-opener look krijgt.

Cat-doll, (Die naam hebben we verzonnen) Begint als een cat-eye maar eindigt als een doll-eye langste lengte zit tussen het midden en het einde in, meestal de wenkbrauwboog volgend. Het geeft je een meer natuurlijke stijl.

Tip: De namen van de stijlen zijn enigszins misleidend. Houd er rekening mee dat elk van deze stijlen natuurlijk of dramatisch kan zijn, afhankelijk van de gebruikte lengtes.

VERZORGING VAN UW WIMPEREXTENSIONS

-Geen water of stoom binnen de eerste 24 uur van Full Sets/ Infills.

-Geen vette producten. Meestal bevatten gezichtsproducten en oogcrèmes olie.

-Geen waterproof mascara. Klanten kunnen mascara dragen als ze dat nodig hebben, maar WAARSCHUWING klant, het zal wimpers vallen sneller uit, die uiteindelijk kost je meer bij uw volgende refill.

-Eyeliner VERNIETIGT de wimpers, ze worden modderig en is het moeilijkst schoon te maken.

-Raak je wimpers niet aan met je vingers, gebruik ALLEEN het borsteltje.

-REINIG je wimpers met een goedgekeurde wimper reiniger.

-BORSTEL DE WIMPERS DAGELIJKS.

-NIET op de wimpers kloppen met een handdoek. Na het douchen, gebruik een handdoek om op te knipperen.

-Borstel natte wimpers niet, wacht tot ze droog zijn.

-3D LASH BRA/SLEEP MASK zijn perfect voor zijslapers.

Als al deze informatie verwarrend klinkt, kunt u altijd de hulp inroepen van onze specialisten in The Lash Store. Wij zullen u helpen een weloverwogen beslissing te nemen over alle aspecten van uw nieuwe wimperextension. Plus, je hoeft niet te gaan zoeken naar een lashartist met goede voorraden, want wij zijn een van de grootste leveranciers in Nederland. Wij hebben een scala aan wimper extensie leveringen in Nederland zal bij u en uw voorkeuren passen. Kom in contact met ons via onze sociale media platforms op uw gemak. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

https://liannas.nl/behandelingen/wimpers/one-by-one-wimperextensions/

Vergelijkbare berichten