Powderbrows

Ombré powderbrows

Powderbrows is een Semi Permanente Make Up behandeling die erg populair is in 2022. Bij deze behandeling wordt er met semi permanente inkt een shade gezet bij de wenkbrauwen en er wordt een contour gemaakt. De schoonheidsspecialist kan jou adviseren wat mooi bij jouw gezicht past. Er wordt altijd eerst een voorbeeld getekend op jouw wenkbrauwen zodat je kunt bekijken hoe je het vind staan. Het is belangrijk dat je bij de powderbrows behandeling niet zwanger bent en minimaal 12 uur voor de afspraak geen koffie hebt gedronken.

Meer over powderbrows

De kans bestaat dat je meer wilt weten over ombré powderbrows om te kijken of de behandeling wat voor jou is. Er is veel te vertellen omtrent deze behandeling, daarom hebben wij een blog geschreven over de behandeling met alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken.  Lees de Powderbrows Blog, en lees  ook de blogs over andere behandelingen om je te Oriënteren.

ONZE SERVICES

DE BEHANDELINGEN

Onze schoonheidssalon heeft een breed scala aan wimper en wenkbrauw behandelingen. Wij behandelen ook de huid; van PMU tot huidverbetering tot bindweefselmassage.

NEEM CONTACT OP

Voel je vrij om contact op te nemen voor tips of antwoord op jouw vraag.

Wij staan altijd klaar jou om jou te helpen.

Als wij wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag. Schroom daarom niet het contactformulier in te vullen.
Je zult binnen 24uur een antwoord terug ontvangen.

Contact

Info@salonvitaliz.nl