Over onze salon

Over Onze
Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Vitaliz in Zevenaar is niet meer open. Voor behandelingen ben je welkom in de schoonheidssalon in Lelystad waar alle schoonheidsbehandelingen die te vinden zijn op deze website vakkundig worden uitgevoerd door top klasse professionals. Als je op zoek bent naar de perfecte salon voor bijvoorbeeld wimpers, powderbrows, microblading, lippigmentatie of faux freckles, kom dan snel een keer langs in de schoonheidssalon en laat je betoveren. Bij ons loop je gegarandeerd met een glimlach naar buiten.

De beste in het vak

Wij werken met dé top medewerkers uit de schoonheidsbranche die prijzen hebben gewonnen over de hele wereld. Dit zijn allemaal 1e, 2e en 3e prijzen in wedstrijden tegen de beste wimper en pmu specialisten van de wereld. Boek snel een afspraak in want de wachtlijst wordt steeds langer.
ONZE SERVICES

DE BEHANDELINGEN

Onze schoonheidssalon heeft een breed scala aan wimper en wenkbrauw behandelingen. Wij behandelen ook de huid; van PMU tot huidverbetering tot bindweefselmassage.

Lees ONZE Blog

Lees onze blog als je wilt weten wat er in en rondom de schoonheidssalon gebeurt, of als je wilt meer wilt lezen over een bepaalde behandeling in de salon.

NEEM CONTACT OP

Je kunt ons altijd een bericht sturen.

Bij Salon Vitaliz staan we klaar voor jou.

Heb je vragen? Stuur ons dan een bericht.

24/7 beveiligd door professionals.

De beveiliging van ons pand wordt geregeld door het beveiligingsbedrijf dat mobiele surveillance verzorgd.

Contact

Info@salonvitaliz.nl