Microblading

De Microblading behandeling (PMU)

Microblading is een (s)PMU behandelwijze waarbij er als het ware kleine wenkbrauwhaartjes getatoeëerd worden bij de wenkbrauwen. Het mooie aan de behandeling is dat je wanneer het goed gedaan is geen verschil ziet tussen echte of getatoeëerde haartjes. Je zult dus perfecte volle en natuurlijk ogende wenkbrauwen hebben. De artiest zal je begeleiden en zal jou van tevoren laten zien hoe het resultaat kan gaan zijn. Je kunt dus een weloverwogen beslissing maken door te zien hoe de microblading er uit kan gaan zien.

Drink op de dag van de behandeling geen cafeïne, en geef de wenkbrauwen nadat de microblading gezet is de juiste nazorg aan jouw wenkbrauwen voor het beste resultaat.

Informatie over Microblading

Als je nog meer vragen hebt rondom de behandeling kun je altijd contact opnemen. Of je kunt meer lezen in onze blog over microblading. We hebben ons best gedaan om een mooie samenvatting over de microblading behandeling te maken voor jou. We hebben trouwens over elke behandeling een blog, kijk dus gerust even rond voor meer informatie over een van onze behandelingen.

ONZE SERVICES

DE BEHANDELINGEN

Onze schoonheidssalon heeft een breed scala aan wimper en wenkbrauw behandelingen. Wij behandelen ook de huid; van PMU tot huidverbetering tot bindweefselmassage.

NEEM CONTACT OP

Voel je vrij om contact op te nemen voor tips of antwoord op jouw vraag.

Wij staan altijd klaar jou om jou te helpen.

Als wij wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag. Schroom daarom niet het contactformulier in te vullen.
Je zult binnen 24uur een antwoord terug ontvangen.

Contact

Info@salonvitaliz.nl