Lippigmentatie

Lip Blush oftewel Lippigmentatie

Lippigmentatie staat ook wel bekend onder de naam Lip Blush, maar wat is het precies? Het is eigenlijk niks meer dan de lippen voorzien van ideale contouren en kleur. De lippen kunnen zelfs een vollere look krijgen door het schaduw effect wat gecreĆ«erd kan worden. Het geweldige resultaat van Lippigmentatie kan tot 3jaar zichtbaar blijven. Als de behandeling net gezet is hebben de lippen even een mooie donkere “lipstick look” voor een paar dagen, die uiteindelijk nog 40% lichter wordt om ruimte te maken voor een hele mooie natuurlijke look.

De Lippigmentatie blog

De lippigmentatie behandeling is nog vrij nieuw in 2022, speciaal daarom is een kennisbank samengesteld op lippigmentatie.nl, zodat iedereen die nog niet bekend is met de lip blush behandeling er alles over kan lezen. Je kunt op de link klikken om er naar toe te gaan. Ook hebben wij een blog geschreven waar we op 1 pagina alles hebben samengevat over lip blush. We nodigen je graag uit om die te lezen als je interesse hebt, maar je mag natuurlijk ook langskomen in onze schoonheidssalon voor informatie.

ONZE SERVICES

DE BEHANDELINGEN

Onze schoonheidssalon heeft een breed scala aan wimper en wenkbrauw behandelingen. Wij behandelen ook de huid; van PMU tot huidverbetering tot bindweefselmassage.

NEEM CONTACT OP

Voel je vrij om contact op te nemen voor tips of antwoord op jouw vraag.

Wij staan altijd klaar jou om jou te helpen.

Als wij wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag. Schroom daarom niet het contactformulier in te vullen.
Je zult binnen 24uur een antwoord terug ontvangen.

Contact

Info@salonvitaliz.nl