Permanente make-up kan uw lippen jeugdiger en voller maken, zonder dat uw lippenstift uitloopt of vlekt en zonder dat u ze de hele dag opnieuw moet aanbrengen.  De effecten van permanente lipvergroting kunnen de vorm en natuurlijke kleur van de lippen dramatisch herstellen, de definitie verbeteren, de lippen voller maken en asymmetrische lippen corrigeren, een favoriete lipkleur opnieuw creëren, vele onvolkomenheden corrigeren die veroorzaakt worden door koortslip en littekens.

Lip Blush

De semi-permanente lip blush behandeling verbetert de natuurlijke vorm van uw lippen en geeft ze die boost van vitaliteit en kleur. U hoeft er niet langer aan te denken om uw favoriete lippenstift mee te nemen, want die frisse jeugdige uitstraling blijft op natuurlijke wijze behouden.  Het is een zeer populaire semi-permanente make-up behandeling die de lippen een kleur geeft en de lipcontouren definieert. De lippigmentatie behandeling is een combinatie van lipliner en lipkleur.  Het gebruik van een zachte lipliner kan de vorm van de lippen opnieuw definiëren en correcties aanbrengen in asymmetrie en vorm.

Lip Liner

Lip Liner zal de vorm van de lip definiëren.  Lip liner kan heel licht worden aangebracht voor een zachte, natuurlijke look of zwaar voor een dramatische look.

De kleur van de lipliner kan worden gemengd met de huidige natuurlijke lip voor een zachtere look.

Ombre Lippigmentatie

Ombre lip kleur is een techniek die een 3D lip meer definiëren en natuurlijke look te creëren. 

Voorbereidingsprocedure voor uw afspraak.

U moet ten minste 3 uur uittrekken voor uw eerste behandeling. Als u gezichtshaar rond uw lippen verwijdert door epileren, scheren, rijgen of harsen, moet dat een paar dagen voor uw afspraak gedaan worden. Elektrolyse of laserontharing moet 5 tot 7 dagen van tevoren zijn voltooid. U moet uw favoriete kleur lippenstift of lippotlood dragen en meenemen om de kleur te kunnen afstemmen. U krijgt verdere richtlijnen voor de voorbereiding wanneer u een afspraak maakt voor de procedure.

Als u van plan bent uw lippen te laten pigmenteren en ooit een koortslip hebt gehad, zelfs al is het maar één keer in uw leven, wordt u aangeraden een voorgeschreven antiviraal geneesmiddel (Valtrex 2000mg) te nemen.  De medicatie moet de dag voor en de dag van uw behandeling worden ingenomen.  Ook als u nog nooit een koortslip heeft gehad, is het voor alle zekerheid aan te raden een antiviraal middel (Valtrex) te nemen.

Tijdens uw permanente lippigmentatie behandeling

U vult formulieren in inclusief een medische geschiedenis die we zullen bekijken. Ze zal de vorm van uw gezicht en lippen evalueren, inclusief hun symmetrie en volheid. We gaan technieken en kleuren met u bespreken. Nadat het beste ontwerp en de beste kleur zijn bepaald, wordt een topische verdoving aangebracht om uw lippen te verdoven. Het definitieve patroon zal dan worden getekend en door u worden goedgekeurd als het sjabloon dat zal worden gevolgd tijdens uw procedure. Zij zal tijdens de procedure verdovingsmiddelen blijven aanbrengen om u op uw gemak te houden. Er worden ook voor- en na-foto’s gemaakt voor uw vertrouwelijke dossier, met uw kleuren vastgelegd voor toekomstige referenties.

Na uw permanente lippigmentatie behandeling

Uw lippen kunnen tijdelijk gezwollen of gevoelig zijn direct na uw procedure.  Uw lipkleur zal zeker helderder en donkerder zijn dan wat u wilt. Het zal veel lichter worden nadat uw lippen 5 tot 7 dagen genezen zijn. De kleur zal in de loop van de volgende weken zachter worden en stabiliseren. Uw lippen kunnen tijdens de eerste week van de genezing helder en iets groter zijn dan normaal (door de zwelling), dus u moet hiermee rekening houden bij het plannen van uw ingreep.

Vervolg- en onderhoudsafspraken

Uw lippen zullen geleidelijk lichter worden en de kleur zal zich gedurende enkele weken na de ingreep stabiliseren. Lippenweefsel is anders dan gewone huid, dus het verliest de meeste kleur na een eerste tatoeage procedure. Uw lippen zullen waarschijnlijk lichter genezen dan u wilt, maar ze kunnen donkerder worden gemaakt met een tweede pigmentatie bij een vervolgbezoek (“touch-up”). Het wordt sterk aanbevolen om u te houden aan de lippigmentatie nazorg. Een tweede bezoek kan nodig zijn om de vorm aan te passen of kleur toe te voegen aan delen die lichter genezen zijn door zwelling en bloeding van het weefsel tijdens het tatoeëren. Idealiter vindt het tweede bezoek plaats tussen 6 en 8 weken na de procedure. Omdat permanente make-up na verloop van tijd kan vervagen, kunt u om de paar jaar een onderhoudsbezoek afspreken om uw kleur fris te houden.

Vergelijkbare berichten