Huidverbetering

Wat is huidverbetering

Huidverbetering is een overkoepelende term als het gaat om schoonheidsbehandelingen die gericht zijn op de huid, en daarbij vooral het gezicht. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan huidverbetering behandelingen voor het gezicht. Deze behandelingen worden persoonlijk samengesteld naar uw wensen. We kijken samen naar waar de problemen liggen bij uw huid, en stellen daar een behandeling op af. Er is vanalles mogelijk, en wij doen er alles aan om uw wensen te volbrengen. Al met al worden onze schoonheidsbehandelingen in privésfeer gegeven, er is dus niemand anders in de ruimte behalve u en de schoonheidsspecialist. Wij maken er voor u iets speciaals van zodat een bezoekje bij ons altijd uitpakt als heerlijk ontspan moment.

De verschillende behandelingen.

Een huidbehandeling voor het gezicht kan bijvoorbeeld zijn: een heerlijke chill en comfort massage voor het gezicht, met heerlijke verfrissende en opschonende producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ook bindweefselmassage is een optie, om zo de huid weer goed soepel te maken. Wil je van rimpels af? Dan kun je kiezen voor een behandeling als bijvoorbeeld microneedling, waarbij erg effectief tegen rimpels wordt opgetreden.  Wij maken voor jouw een “huidplan” en kunnen er voor zorgen dat jouw gewenste resultaat behaald wordt! Dus waar wacht je nog op?

ONZE SERVICES

DE BEHANDELINGEN

Onze schoonheidssalon heeft een breed scala aan wimper en wenkbrauw behandelingen. Wij behandelen ook de huid; van PMU tot huidverbetering tot bindweefselmassage.

NEEM CONTACT OP

Voel je vrij om contact op te nemen voor tips of antwoord op jouw vraag.

Wij staan altijd klaar jou om jou te helpen.

Als wij wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag. Schroom daarom niet het contactformulier in te vullen.
Je zult binnen 24uur een antwoord terug ontvangen.

Contact

Info@salonvitaliz.nl