een gelaatsbehandeling helpt u om een beter uitziende teint te krijgen. Het regenereert en reinigt ook uw huid, waardoor deze uiteindelijk gezonder wordt en er gezonder uitziet.

Naast het verbeteren van het uiterlijk van uw huid, kan de juiste soort gezichtsbehandeling ook specifieke huidproblemen en gebreken zoals acne, rimpels en ouderdomsvlekken elimineren. Het is echt een van de beste manieren om voor je huid te zorgen en je natuurlijke schoonheid te maximaliseren.

Maar met zo veel verschillende soorten gezichtsbehandelingen kan het moeilijk zijn om de juiste behandeling voor u te vinden. Gelukkig presenteren de dermatologen van Vitaliz de specifieke voordelen van elk type gezichtsbehandeling om je te helpen een geschikte behandeling voor je huid te kiezen. Lees verder om meer te weten te komen over de 7 soorten gezichtsbehandelingen die uw huid weer kunnen laten stralen.

 

7 Soorten gezichtsbehandelingen die uw huid kunnen verbeteren

Hieronder lees je 7 huidverbetering behandelingen en de voordelen er van.

  1. Ontspannende Gezichtsbehandeling

Specifiek ontworpen om de bloedcirculatie in uw gezichtsspieren te verhogen, ontspant en kalmeert dit type gezichtsbehandeling uw huid. Het bevat effectief een verscheidenheid aan crèmes en essentiële oliën om de huid te hydrateren en te verjongen en is de perfecte behandeling om alle zorgen en stress van je dagelijkse leven weg te smelten. Dit resulteert uiteindelijk in een prachtig uitziende huid.

  1. Contouring Gezichtsbehandeling

Contouring gezichtsbehandelingen zijn gericht op het verstevigen en liften van je huid door een combinatie van spierstimulatie, acupressuur en lymfedrainage behandeling. Het verstevigt je gezichtsspieren om de perfecte V-vorm contour te bereiken waardoor je een meer jeugdige uitstraling krijgt.

  1. Vitamine C gezichtsbehandeling

Geladen met vitamine C, biedt deze gezichtsbehandeling een scala aan voordelen voor uw huid. De bewezen anti-oxidant eigenschappen helpen de huid te stimuleren voor een stevige uitstraling. Het egaliseert en verheldert uw teint door de huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon en de zichtbare gevolgen van vervuiling. Deze behandeling verbetert de hydratatie en de conditie van de huid aanzienlijk, zodat deze nog stralender en stralender wordt.

  1. Porie Minimaliserende Gezichtsbehandeling

Deze gezichtsbehandeling reinigt uw gezicht diepgaand om de vettigheid van uw huid te verminderen. Als gevolg daarvan, het ontstopt uw poriën en zichtbaar minimaliseert de grote verschijning die uiteindelijk geeft je zachter en gladder huid.

  1. Anti-Acne Gezichtsbehandeling

Specifiek gemaakt voor mensen met een acne-gevoelige huid, deze gezichtsbehandeling bevrijdt alle overtollige opbouw van olie in je gezicht en reinigt vuil dat kan worden verstopt je poriën. Het maakt ook gebruik van salicylzuur en glycolzuur te behandelen en verminderen van uw acne het maken van je gezicht duidelijk en vlekkeloos.

Tip: Als u ernstige acne hebt, opteer om deze gezichtsbehandeling te laten uitvoeren door een dermatoloog in plaats van een schoonheidsspecialiste voor succesvolle resultaten.

  1. Anti-Ageing Gezichtsbehandeling

Een anti-aging gezichtsbehandeling maakt gebruik van actieve ingrediënten en gezichtsformules zoals glycolzuur en collageen om de tekenen van veroudering te voorkomen. Het bevat ook veel antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen die de huidtint en huidtextuur verbeteren.

Het proces bestaat meestal uit reiniging, scrubben, en toepassing van gezichtsmaskers te wissen weg fijne lijntjes en rimpels uiteindelijk het verstrekken van de huid een jeugdige gloed.

  1. Diamant gezichtsbehandeling

Populair bij beroemdheden, deze luxe gezichtsbehandeling biedt vele voordelen voor het gezicht. Het kan wonderen doen op de droge en doffe huid als het verheldert de huid en verhoogt de bloedcirculatie. Het heeft ook anti-aging eigenschappen om uw huid een frisse uitstraling te geven.

Voorts verwijdert deze behandeling zacht dode cellen en toxine door een speciaal diamant-getipt hulpmiddel te gebruiken dat met aluminiumoxidekristallen wordt gevuld. Dit stimuleert uiteindelijk het metabolisme van uw huid om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

 

Tip: Als u een kapotte of beschadigde huid heeft, vermijd dan de diamant gezichtsbehandelingen omdat het komt met kleine bijwerkingen zoals roodheid.

Vergelijkbare berichten