Faux Freckles

Wat zijn Faux freckles?

Faux freckles zijn helemaal hip in 2022. Sproetjes zijn gewild en dat is te zien, waar er eerst nog raar werd gekeken als er werd gesproken over nep sproetjes is het nu helemaal niet raar meer als vrouwen sproetjes bij hunzelf tekenen. Er zijn zelfs een hele hoop vrouwen die elke dag sochtends sproetjes tekenen op hun eigen gezicht. Dit is waar de faux freckles behandeling van pas komt! Nooit meer elke ochtend sproetjes tekenen maar sproetjes hebben die blijven zitten? Dan is deze behandeling wat voor jou!

Sproetjes tatoo laten zetten

Ben jij het zat om elke ochtend sproetjes te tekenen? Of wil je gewoon wat nieuws proberen? Laat sproetjes tatoeƫren bij een gespecialiseerde schoonheidssalon! De sproetjes blijven tot 2 jaar zitten, waarbij ze uiteindelijk steeds meer uitvagen. Een sproetjes tattoo zetten doet niet veel pijn, dat is omdat de sproetjes met een andere naald gezet worden dan met een normale tattoo naald en ook minder diep gaat. Hebben we je benieuwd gemaakt en wil je meer weten over sproetjes tatoos? Lees dan onze faux freckles blog of neem contact met ons op!
ONZE SERVICES

DE BEHANDELINGEN

Onze schoonheidssalon heeft een breed scala aan wimper en wenkbrauw behandelingen. Wij behandelen ook de huid; van PMU tot huidverbetering tot bindweefselmassage.

NEEM CONTACT OP

Voel je vrij om contact op te nemen voor tips of antwoord op jouw vraag.

Wij staan altijd klaar jou om jou te helpen.

Als wij wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag. Schroom daarom niet het contactformulier in te vullen.
Je zult binnen 24uur een antwoord terug ontvangen.

Contact

Info@salonvitaliz.nl